3.4.10




dagens bedrifter. bejakade min halvkassa musiksmak genom Spotify, tupplurade och lagade sen en fullkomligt grym sauce béarnaise och en genial tårta fast jag bytte rabarber mot hallon/blåbär och pyntade med björnbär. nu är alla mätta och glada. glad påsk på er förresten.

2 kommentarer:

  1. hej!

    smaskiga bilder!
    undrar bara om du inte fick problem med att grädden fryser om den kommer i kontakt med fyllninhgen via sidorna på tårtan tex.?
    testade och gjorde varianten med rabarber nämligen
    och då blev det lite fruset

    vänliga hälsningar
    peter 0707472043

    SvaraRadera
  2. hej! njae, vispade den rätt hårt iofs så att den höll sig på översta märanglagret, så det var nog ingen fara, å andra sidan är vi så hiskeligt glupska i min familj så den slank ner i en rasande fart, tror inte nån hade märkt om grädden blev lite extra krispig :-)

    SvaraRadera