26.7.10

lite större, lite bättre? lite mer helt enkelt. har man liten skärm, kan man alltid testa fullskärmsläget så ska det nog funka. det är ju ändå en fotoblogg det här så varför inte låta bilderna ta plats liksom.
sen har det tillkommit en liten fiffig grej nere till höger efter varje inlägg, man kan lätt länka hit på facebook eller twitter eller vad man nu vill. eller så kan man skita i det och bara fortsätta titta på bilderna. whatever ...

för övrigt, nu har semestervecka två inletts. jobba är överskattat. hade gärna haft det så här några månader till. fick hårpanik idag, måste till frisören. NU. fick tid imorgon. fattar inte varför det alltid kommer som en överraskning. man börjar känna sig lite oklippt, tänker att det går nog ett tag till och sen, BANG! man vaknar, ser sig i spegeln och inget hjälper, så här har det hållit på.. var tredje månad sisådär... i 25 år sisådär... Ungefär som det månatliga behov-av-choklad-i-kombination-med-dåligt-humör.. och man fattar ingenting. herregud, det är svårt att vara kvinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar