26.10.09

mumma


oktober är snart slut, rätt intensiv månad och ändå har inte mycket kommit på bloggen;tex inget från mitt mat-"projekt" som går ut på att bara äta GOD MAT, "jaha" säger ni "vaddå, då? Brukar du äta Ogod mat eller?" Ja, det brukar jag. All mat som inte är lagad med omtanke är ogod mat, halv- o helfabrikat och mat utan tanke liksom ska bort. GOD MAT får gärna gå fort, som hemgjord tonfiskröra (burkad tonfisk, mayo,kapris, purjolök) på grovt rågbröd, och behöver inte innehålla många ingredienser (wallenbergarna i lördags- kalvfärs, äggulor, grädde) o allra bäst är den så här. rödbetor läggs direkt på grovsalt i 200grader varm ugn. ställ smör och chevre på bänken så länge. efter 1 timma, rör ihop smör och chevre, ta ut betorna, halvera dem, skala, lägg på smör-chevre röra, knäck några välnötter. ät. så inihelvete jävla gôtt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar