5.4.11

lite skam

att vara sjuk. i vilken form som helst. lite skamligt. tjock. rätt skamligt. att dessutom inte göra ngt åt det - än mer skamligt. trött. ensam. jepp, skamligt. att ångra val man gjort. eller inte gjort. att åldras fast glömma av det. (som när man tittar på ett TV-program och de säger "det här var 40-år sen..." och bilderna de visar inte alls är från 50-talet och det tar flera, FLERA minuter innan man kommer ihåg att ja just det, det är inte nittio-tal längre, 40 år sen är ju för fan 70-tal, herregud, jag är inte alls 25!)
att man inte TAR HAND OM SIG. skamligt. att stå nästannaken hos naprapaten och konstatera att man inte groomat sig NÅNSTANS och att alla underkläder sitter illa och i huvudet hör man mammas röst "hel och ren under, hel och ren under, man vet aldrig var man hamnar" (jag tror hon tänkte på sjukhus?)och man inser att att 1 av 2 inte räcker i det här läget. skamligt.
det var allt för idag.

2 kommentarer:

  1. Just det, sjukhus och läkarkandidater!Bruna, varma yllebyxor med flossad insida!14 år och med dessa styggelser in på sjukhus med inflammerad blindtarm,undersöktes av kandisarna, skämdes till döds trots hemska smärtor och illamående! Så kan det gå!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera